Lämpimästi tervetuloa Etelä-Savon ammattiopistoon!

Meillä voit opiskella monipuolisia käytännön työssä tarvitsemiasi tietoja ja taitoja. Voit hankkia itsellesi sopivan perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon, tai suorittaa työelämän osaamistestejä ja sertifikaatteja.

Etelä-Savon ammattiopisto on nykyaikainen osaamisen kehittäjä

Tavoitteenamme on kouluttaa eturivin taitajia työelämään. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden rakentaa oman opintopolkusi, jolla saavutat työelämässä tarvittavan osaamisen laadukkaasti ja joustavasti. Jotta valmistuisit eturivin taitajaksi, sinun täytyy asennoitua vastuullisesti opintoihisi. Odotamme sinulta ahkeruutta, uteliaisuutta, luovuutta, määrätietoisuutta ja sisua kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Odotamme sinulta myös aktiivista asennetta opiskeluun, halua oppia uutta ja soveltaa myös aikaisempia tietojasi ja taitojasi opiskelussa. Näitä samoja asioita myös työelämä arvostaa. Huomaa myös, että valttia opinnoissasi on sinulle työelämässä, harrastuksissa ja vapaa-aikana kertynyt osaaminen ja elämänkokemuksesi sekä niiden tuomat näkemykset asioista. Keskeistä kaikessa opiskelussasi onkin osaamisen kehittyminen.

Henkilöstömme tehtävänä on tukea sinua opinnoissasi monin eri tavoin. Ryhmänohjaajan ja opettajien lisäksi voit saada apua opinto-ohjaajilta, erityisopettajilta tai opiskeluhuollon työntekijöiltä.
Meillä on rento meininki ja reilu palveluhenkinen henkilökunta, joten opiskelukin on mutkatonta ja mukavaa. Ota rohkeasti yhteyttä meihin, älä epäröi, jos jokin asia jää epäselväksi tai haluat muuten vain tarkempia tietoja koulutuksistamme taikka oppilaitoksestamme – koko henkilöstömme on palveluksessasi ja auttaa sinua mielellään.

Kysy rohkeasti, ole aktiivinen, anna palautetta ja nauti opiskeluajastasi!

Marja Anttalainen
rehtori
Hyvinvointi- ja palvelualat

Vesa Vainikainen
rehtori
Tekniikka- ja luonnonvara-alat

Etelä-Savon Koulutus Oy,
Etelä-Savon ammattiopisto